Over mij

WELKOM!

 

 

Mijn naam is Barbara Kuipers en ik help jou ontdekken welk werk écht bij je past. Zodat je boordevol energie en met veel plezier naar je werk gaat.

 

Waarom ik dat het liefste doe?

 

Omdat ik zelf ervaar wat voor een fantastisch gevoel het geeft als je werk doet dat dichtbij je ligt.

 

Omdat het me energie geeft als ik anderen zie groeien en tot bloei zie komen.

 

Omdat ik weet dat ik met mijn enthousiasme, gedrevenheid en passie jou stappen kan laten zetten die je rust geven.

 

Na mijn studie wist ik niet goed wat ik wilde doen en kwam ik als intercedente bij een uitzendbureau terecht. Ik leerde er werken, omgaan met klanten en uitzendkrachten en mijn werk goed te organiseren. Een uitstekende basis voor een jonge twintiger.

Daarna heb ik bij verschillende organisaties in de arbeidsbemiddeling gewerkt. Soms een bewuste keuze maar meestal niet. Ik wist namelijk nog steeds niet wat ik wilde, al was ik me daar niet echt van bewust, en dacht ik dat het zo hoorde te gaan. Pas toen ik een heftige ziekte kreeg en mijn leven er totaal niet uit zag zoals ik me dat had voorgesteld, besefte ik me dat het roer om moest. Ik heb een coach in de arm genomen om mijzelf te ontwikkelen als persoon. Ik heb geleerd om naar mijn lijf te luisteren, mijn hart te volgen, keuzes te maken vanuit mijn gevoel en te leven in vrijheid. Ik doe nu wat ik het allerliefste doe, heb dromen in vervulling laten gaan en doe werk wat écht bij mij past. Ik heb tijd voor mijzelf, mijn partner en mijn gezin. Met de juiste mensen om mij heen sta ik nu waar ik sta en voel ik me vrij en vol zelfvertrouwen. Als ik dat kan, kan jij dat ook!

 

Wil je net als ik werk wat écht bij je past en een betere balans tussen werk en privé? Ik help je met het hervinden van plezier in je werk.

 

Download direct mijn e-book en zet de eerste stap naar meer ontspanning in je leven. Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt het e-book direct in je mail.

 

Ik help ook jou graag om deze stappen te zetten. Neem contact met me op via info@barbarakuipers.nl voor het maken van een afspraak of om je aan te melden voor de gratis training.

 

Warme groet,

 

Barbara

DIT BEN IK OOK

 

 

Als kleindochter van een Haarlemse banketbakker hou ik erg van lekker eten. Taart, pizza, soep, gebraden kip, risotto. Het liefst maak ik nog meer tijd vrij om te koken. Met verse ingrediënten. Koken en nieuwe recepten uitproberen geven mij een heel warm gevoel en doen mij denken aan vroeger thuis waar mijn vader achter de potten en pannen stond. In mijn boekenkast staat, naast diverse kookboeken en -tijdschriften, het kookboek van mijn vader. Alles wat daar in staat heb ik als kind gegeten en elke keer als ik het inkijk kan ik de gerechten bijna weer proeven.

 

Ik vind het fantastisch om moeder te zijn. Ik heb dan natuurlijk ook de twee leukste dochters van de wereld en vinden ze mij uiteraard de allerliefste moeder. Toen mijn oudste dochter geboren werd voelde ik me gelijk moeder. Zo natuurlijk, alsof het nooit anders was geweest. Dat wil niet zeggen dat ik het moederschap altijd als makkelijk ervaar. Het is iets wat je gaande weg leert. Elke fase brengt weer andere uitdagingen die ik vooral ook als kansen zie om mijn dochters iets mee te geven van wat ik belangrijk vind in het leven. Met veel warmte, liefde en aandacht probeer ik ze een stevige basis mee te geven. En tot nu toe gaat dat best goed.

 

 

 

 

Sinds een paar jaar loop ik hard. Lekker ontspannen in de buitenlucht. Alleen of met de loopclub in de duinen. Ik heb al meerdere keren meegedaan aan een wedstrijd van 5 of 10 kilometer maar de halve marathon lonkt me keer op keer. 2018 gaat het jaar worden dat ik de Halve van Haarlem ga lopen.

 

 

 

Als kind hadden wij een huisje in de Belgische Ardennen. Ik vond het heerlijk om daar rond te struinen door de bossen, buiten de gebaande paden. Vaak alleen, soms met mijn zus, meestal met de hond er bij. Nog steeds geniet ik van de natuur en dan vooral van de bergen en de bossen.

Daar rondwandelen geeft me een enorm gevoel van vrijheid en bezorgt me keer op keer een brede glimlach op mijn gezicht.

 

 

Frankrijk en haar Franse taal. Ik heb er iets mee. Waarom weet ik niet. Misschien omdat mijn ouders allebei Frans spraken, misschien omdat we er geregeld op vakantie gingen. Jarenlang had ik de droom om er een tijdje te wonen en te leven. En dat heb ik uiteindelijk gedaan! Met mijn gezin in de bergen van de Vogezen. Nog nooit heeft iets mij zo’n fantastisch gevoel gegeven als toen ik er voor koos deze droom werkelijkheid te laten worden. Ik kijk terug op een fantastisch avontuur dat wellicht nog een vervolg krijgt…

 

Ik had vroeger geen idee wat ik wilde worden. Ik kan me ook niet herinneren dat ik daar bewust over nadacht. Er schiet dan ook geen één beroep door mijn hoofd waar ik me als kind mee bezig hield. Zelfstandigheid en voor jezelf kunnen zorgen was wat ik mee kreeg. Dat is ruimschoots gelukt. De keuze voor werken vanuit mijn hart kwam pas veel later. En nu dat zover is zou ik niets anders mee willen en kunnen. Niet alleen draag ik dit graag over aan mijn doelgroep, ook mijn kinderen voed ik op met het idee dat, bij welk onderwerp dan ook, je hart volgen altijd de juiste keuze is.

Bedrijfsgegevens

 

KVK nummer 70162980

BTW nummer NL186520402B01

IBAN NL05RABO0325217394

 

Contact

 

Barbara Kuipers Loopbaancoaching

info@barbarakuipers.nl

06-24755119