Gratis training

Plezier in je werk

 

Ben jij een werkende moeder en probeer je alle ballen in de lucht te houden? Verlang je naar balans in je werk en je gezin? Voel je je ongezien door je partner en ervaar je onbegrip omdat je partner je niet begrijpt? Je voelt je aldoor gestrest en gespannen. Je twijfelt of je een goede moeder bent en bent continu in spagaat. Op je werk is de druk hoog, je voelt je niet gewaardeerd en dat frustreert je. Je mist de uitdaging en weet niet goed wat je wilt.

 

Ik bied je mijn gratis training ‘Plezier in je werk’ aan.

 

In deze training leer ik jou rust en zekerheid te vinden in de relatie met je partner en die met je kinderen zodat je je weer goed in je vel voelt zitten als moeder. Ik help je zodat je weer knalt op je werk.

 

Waarom ben ik expert op dit gebied?

 

Ik ben net als jij een werkende moeder die in dezelfde situatie heeft gestaan. Dat leidde tot een scheiding en ik kwam alleen te staan met mijn twee jonge kinderen, die ik ook nog eens de helft van de tijd niet zag. Door stappen te zetten heb ik de relatie met mijn ex-partner hersteld en weer een liefdevolle relatie met hem opgebouwd.

Ik weet als geen ander wat je moet doen en in mijn training leer ik jou deze stappen. Als ik het kan, kan jij het ook!

 

Wat levert mijn gratis training je op?

 

In mijn training vertel ik je wat ik zelf heb gedaan en hoe je dat tijd en energie oplevert voor jezelf, je gezin en de relatie met je partner. Door mijn training te volgen:

 

 

  • Ontdek je waar je goed in bent

 

  • Weet je waar je blij van wordt

 

  • Voel je de liefde weer stromen

 

  • Leer je hoe je tot rust komt

 

  • Ontwikkel je jezelf als persoon

 

  • Bouw je aan je zelfvertrouwen

Locatie

 

Voor deze training ben je van harte welkom op de locatie ‘Onder de Toren’ in Haarlem. Deze locatie is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid. De training duurt van 10 tot 15 uur.

 

De waarde van de training ‘Plezier in je werk’ is 497 euro. Waarom ik het je gratis aanbied? Ik vind het belangrijk jou te leren kennen, te weten waar jij tegen aanloopt, wat jou bezig houdt en mijn kennis hierover met jou te delen. Bovendien bouw ik samen met jou graag aan jouw vertrouwen in mij.

 

Gun jezelf dit gratis waardevolle cadeau! Meld je DIRECT aan via onderstaande knop.

Bedrijfsgegevens

 

KVK nummer 70162980

BTW nummer NL186520402B01

IBAN NL05RABO0325217394

 

Contact

 

Barbara Kuipers Loopbaancoaching

info@barbarakuipers.nl

06-24755119